Tips: Gå foråret i møde med et friskere hjem

sponsor no simplyorganized 28 04 2022Hvordan kan du gå foråret i møde? Tja, altså du kan tage på lange gåture gennem de danske skove, hvor de løvfældende træer ånder nyt liv for øjnene af dig. Og du kan tage på smutture til de danske ferie- og blomsterparker. Men hvad kan du gøre i hjemmet for at byde foråret velkommen?

 

Hvis du ønsker at bruge foråret som lejlighed til at få et friskt og præsentabelt hus, har du flere muligheder.

Ryd op i hjemmet – skil dig af med gamle sager

Fx kan du rydde op i hjemmet, hvor du gør op med dig selv, hvilke af dine ting du rent faktisk regner med at bruge fremover, og hvilke du bare kan sende til genbrug, genanvendelse eller forbrænding. En smule forårsrengøring gør dig stor gavn personligt, fordi du tvinger dig selv til at tage stilling til, hvilke af dine ejendele faktisk betyder noget for dig – altså hvilke har affektions- eller praktisk værdi.

Få et bedre indeklima med husplanter

Som noget andet kan du introducere nye planter i hjemmet. Ingen luft er så dejlig at indånde som sommerens briser, men indendørs kan du få noget, der ligner dem, når du sætter en masse grønt i omløb i hjemmet. Husplanter giver dig et bedre indeklima på flere fronter, og som planteejer lærer du samtidig at tage vare på noget levende i hjemmet. At få en plante til at trives er et sjovt projekt.

Flyt rundt på møblerne – og få et nyt udseende

En tredje ting at gøre i hjemmet, når foråret melder sig, er at flytte rundt på møbler. Fornyelse fryder – og selv om du hurtigt falder til i et hjem, hvor sofa og kommoder står et nyt sted i stuen, så får du bevist over for dig selv, du faktisk kan flytte rundt på ting, uden det fører nogen problemer med sig. Derfor kan det være en fordel af flytte rundt på møblerne, så de står et nyt sted, når foråret melder sig.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK