Spar penge på din næste varmeregning 

sponsor na kinnan 16 11 2022Mange mennesker går op i miljøet og vil gerne være med til at gøre en lille indsats. Der kommer hele tiden nye tiltag til, hvordan man kan blive mere grøn, samtidig er det også rart, hvis man kan spare penge ved at blive mere grøn.

Har du et gammel olie- eller gasfyr, kan du overveje at udskifte det med luft til vand varmepumpe. Hvis man vælger denne udskiftning, kan man spare op imod halvdelen af varmeudgiften, derudover er det også muligt at få grøn varme med lav miljøbelastning. 

Et varmt hjem til de kolde måneder 

Det smarte ved en luft til vand varmepumpe er, at den trækker varmeenergi ud ved den omgivende luft, herved kan den producere varme til radiatorer og gulvvarme. Det gode ved en luft til vand varmepumpe er en energieffektiv forsyning, som giver din bolig miljøvenlig centralvarme i form af opvarmet vand og luft hele året rundt. Når de kolde vintermåneder presser sig på, kan det være rart, hvis ens bolig er varmet godt op, så man ikke går rundt og fryser i sit eget hjem. En luft til vand varmepumpe kan levere tilstrækkelig varme til boligen året rundt, selv når der er frost og minusgrader, men det er vigtigt, at ens bolig er velisoleret, da man ellers kan få problemer med at varme boligen tilstrækkeligt nok op. Derfor kan det være en rigtig god løsning til din bolig, hvor man også kan spare penge på varmeregningen. 

Gør boligen mere værd 

En luft til vand varmpumpe kan være en dyr investering på den korte bane, men med en ny varmepumpe kan man halvere sin nuværende varmeregning, den vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år. Ud over man kan få en billigere varmeregning, vil en varmepumpe også være med til at øge vurderingen af ejendommen i forhold til salg. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK