Få garanti på varme de næste mange år

sponsor no volundvt.dk 17 11 2022Har du været ved at kigge på varmepumper? Måske du er nået til et punkt, hvor du er begyndt at kigge på alle de praktikaliteter, der følger med.

For hvordan er det lige med garantien, og er der andre ting, man skal have styr på? Det er vigtigt, at du vælger en forhandler, hvor du kan få serviceret din varmepumpe, så du ved, at den altid er helt opdateret og kan følge med behovet.

Samtidig er det en god idé at gå efter en lang garantiperiode. I nogle tilfælde er det muligt for dig at tilkøbe yderligere garanti, så perioden forlænges. Det fungerer som en forsikring, der træder i kraft, når pumpens egen garanti udløber. Perioden, du kan tilkøbe forsikring i, afhænger af typen af pumpe, men generelt kan du forsikre dig til en garantiperiode, der varer over 15 år ved alle pumperne, uafhængigt af type. Kig på https://volundvt.dk/ og se meget mere om dine muligheder.

Kom af med gasfyret

Er budgettet begyndt at være lidt presset? Inflation har gjort, at der er rigtigt mange, der kigger efter forskellige steder, hvor det er muligt at spare lidt penge. Derfor kan det også virke næsten umuligt at skulle investere i en ny varmeforsyning, for det kan være en stor udgift. Til gengæld er det med al sandsynlighed penge, der kan tjenes hjem igen i besparelser på varmeregningen.

Hvis du har gasfyr, er du måske en af dem, der virkelig har mærket til prisstigningerne. Samtidig er gas et fossilt brændstof, der generelt efterlader et rigtigt stort CO2-aftryk. Med en varmepumpe skifter du til elektricitet, og alt efter dit elselskab kan det være, at du ligefrem kører på grøn strøm. Samtidig er den mængde elektricitet, der bruges, forholdsmæssigt væsentligt mindre en den udgift, der går til gas, så på den måde kan det løbe rundt.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK