Spar penge på iPad: køb den brugt 

partner nord datamarked 22 02 2021Det er ikke noget i vejen med at købe brugt elektronik, og der er slet ikke noget i vejen med at købe en brugt iPad. For når det kommer til kvalitet og levetid, så er iPaden helt i top sammenlignet med mange andre tablets. 

En iPad er bygget i en hårdfør kvalitet, der ikke er nem at slide ned, og det samme gælder for selve indholdet og hardwaren, der er designet til at holde i rigtig mange år. Derfor kan du sagtens købe en brugt iPad, da et par år på bagen typisk ikke betyder det store for hverken performance eller udseende. 

Find din iPad her og vælg mellem mange brugte modeller, der alle er kvalitetstestet, så du er sikker på at få et produkt, som virker, og som lever op til dine krav. 

Hvilken stand kommer en brugt iPad i?

Brugte iPads kommer med enten karakteren A, B eller C. Her er A den bedste karakter, hvilket betyder, at du får en iPad, som er næsten som ny og kun med små brugsspor. B er den næstbedste karakter, og ved at vælge en B-iPad får du et billigere produkt, som dog også kommer med lidt flere brugsskræmmer og eventuelle småfejl. 

Endeligt finder du også iPads med karakteren C, som er din mulighed for at få en funktionel iPad til en rigtig skarp pris. Disse iPads kommer med tydelige brugsspor, mens du også må finde dig i visse fejl. 

Hvilken iPad skal du vælge? 

Hvis du bare skal bruge en iPad til at læse og se film på, vil en iPad med karakteren C sagtens kunne opfylde din behov. Men hvis du skal bruge din iPad til eksempelvis at studere med, er en A-iPad et bedre valg, da du her er sikker på, at alt fungerer, mens du også vil få en nyere model med flere funktioner. 

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK