Er du begyndt at lede efter en ny hobby under corona? Læs med her

partner nordhavn jaegeren og lystfiskeren 23 02 2021Der er mange af os, der har følt et behov for at smide alt vores tid og interesse i noget, men det har været svært at finde ud af sommetider, hvad det helt skulle være. 

Der har måske også været et pres om at man skulle finde en slags hobby, når man åbnede sine sociale medier og den ene efter den anden nu havde bagt kage, strikket deres egen sweater og så meget andet. Men du tænker også, at det kan være godt for dig at få en hobby, fordi det er noget, hvor du kan slappe lidt af, mens du laver noget, som du godt kan lide. Der er et hav af forskellige hobbyer at komme i gang med, så vi giver dig nogle idéer i følgende artikel. 

Udendørs hobbyer

Måske har du altid hold af at være udenfor i naturen og fulgt dyrene, så kan det være, at du skulle kigge nærmere på mulighederne for at gå på jagt. Det er selvfølgelig en hobby som kræver lidt mere indsats i forhold til, at du skal tage et jagttegn. Det kan også være, at du får brug for et luftgevær. Det kan også bare være sådan, at du interesserer dig for svampe og kan begynde at gå op i det og hermed finde svampe ude i naturen. Hvis disse to lyder lidt for komplicerede til dig, kan du også vælge blot at dyrke motion i naturen eller gå mere op i dine lange gåture.

Indendørs aktiviteter

Der er enormt mange aktiviteter, der kan laves indenfor, så derfor kan vi ikke nævne dem alle sammen. Men at male er noget, hvor mange befinder det beroligende, når de maler for sig selv. Du kan også vælge at begynde at gå mere op i at tegne. 

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK