Har du svært ved at finde den rette medarbejder?

partner nord azets 23 02 2021Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde frem til en god medarbejder, som du gerne vil have til at besætte en stilling, du lige nu har ledig. Og det er også noget, der gælder, selv om du måske på daglig basis modtager jobansøgninger og CV’er fra folk, der er interesserede i den stilling, som du har slået op. 

Desværre har den helt rette kandidat endnu ikke vist sig, og fordi ikke vil gå på kompromis, hvis det for eksempel er en chef eller en leder til din regnskabs-, løn- eller HR-afdeling, du søger, så kan der være lang vej mod målet.

Det er både dyrt og tidskrævende

Det betyder, at du bruger meget lang tid på at finde frem til den rette, og med den tid følger der også meget besvær og spildte ressourcer. Det er nemlig en tid, hvor der er andre medarbejdere, der må kompensere for den tomme stilling lige såvel, som du bruger meget tid og mange penge på at læse jobansøgninger igennem, skrive gode jobopslag og have folk til samtaler.

Det kan derfor synes som værende en frustrerende proces, især også fordi du føler dig presset til at få besat stillingen hurtigst muligt.

Find en midlertidig chef eller leder

Heldigvis er det noget, som der findes en løsning på. Med Interim Management kan du finde en midlertidig chef eller leder, der kan besætte din ledige stilling, og det betyder, at du kan slå koldt vand i blodet. Du har nemlig en, der varetager arbejdsopgaverne, indtil du finder den rette kandidat, og det giver dig en masse frihed.

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så tag et kig inden for hos Azets. Her finder du nemlig den ønskede lederprofil i den periode, du har behov for det.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK