Har du svært ved at komme i gang med hjemmetræning?

partner nordhavn trampolinguiden 10 03 2021Hvis du har et ønske om at begynde at motionere mere, men samtidig ikke er vild med at stå nede i et fitnesscenter, kan du sagtens begynde at træne derhjemme. Det kræver som regel ikke ret meget, men det er rart, når det bliver en del af din hverdag. 

Lav en enkel og overskuelig træningsrutine 

Når du gerne vil i gang med at træne derhjemme, kræver det blot en træningsmåtte og eventuelt nogle håndvægte. Det er ikke noget, du behøver, men det er rart at have. 

Du kan lave alverdens forskellige øvelser på en træningsmåtte derhjemme i din stue eller soveværelse. Det vigtigste er, at du laver en enkel og overskuelig træningsrutine, så du ikke mister din motivation. Du kan f.eks. søge inspiration på nettet, hvor der ligger utalige træningsrutiner. 

Find sjove og anderledes måder at motionere på 

Træning skal ikke være kedeligt eller træls. Dog kan almindelige træningsøvelser godt nogle gange blive kedelige i længden. Hvis du har brug for variation, kan du finde på nye, sjove og anderledes måder at motionere på. 

Du kan f.eks. investere i en trampolin til din have. Det er en sjov måde at motionere på, fordi du ikke tænker over, at du træner, imens du gør det. Læs mere her hvis du overvejer at købe en havetrampolin.

Træn sammen med din familie

Det er nogle gange svært at finde motivation, når du træner derhjemme. Du står ikke ved siden af nogle andre, der også træner ligesom i et fitnesscenter. Derfor kan du overveje at træne sammen med din familie eller roomie. Når du træner sammen med nogle andre, bliver det som regel langt sjovere. 

Det er lettere at motivere hinanden, og det føles ikke på samme måde som en sur pligt. Træning skal være sjovt og hyggeligt. 

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK