Den perfekte grillaften

partner nordhavn johannesfog 11 03 2021Snart starter grillsæsonen, og det bringer for mange mennesker rigtig mange gode minder frem. Minder om lune aftener, om god stemning, god mad og omgivet af sine allernærmeste.

 

Det er noget, vi vist alle har glædet os til, efter den lange sommer, hvor Corona hærgede. Forhåbentligt bringer dette års grillsæson god stemning og familiemedlemmer sammen – det har vi efterhånden brug for.

Maden

Det første man tænker på, når man tænker grillaften, er nok maden. Grillmad kan være næsten alt! Alt fra bøffer og pølser til kartofler og grøntsager. Og det smager altid godt med en god omgang grillmad. At grille er blevet meget populært, og mange har i dag en gasgrill. Man kan minsandten også få en masse tilbehør til Weber eksempelvis, der kan gøre din madlavning meget nemmere.

Vin

Hvis aftenen står på hygge med gæster og grillmad, kan man ikke komme udenom at have noget godt at drikke. Om det er lækker sodavand eller en god vin, så gør det ikke noget, det er noget lidt specielt. For grillaftenen er nemlig en helt speciel aften, hvor man har det godt og sjovt med sine nærmeste venner og familie. 

Insektlys og tæpper

Oftest vil sådan en grillaften trække langt ud på aftenen. Og også selvom, det bliver varmere for hver dag der går nu, så kan aftenerne stadig være kølige. Derfor er det en god ide at have en masse tæpper til rådighed, hvis man begynder at småfryse hen på aftenen. 

En anden ting, der også kan irritere på sådan en aften, er mængden af insekter, der nærmer sig enten på grund af duften af mad eller på grund af varmen. Myg især kan være noget så irriterende, og derfor kan man med fordel købe nogle insektstearinlys, der holder dem lidt på afstand. Det er samtidig en hyggelig måde at bringe til lys til bordet på.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK