Derfor kan den rette revision være en god investering for virksomheder

partner no revision plus 10 04 2021Revision handler overordnet om den eksterne gennemgang, en revisor kan foretage af en virksomheds regnskab. Under dette findes der dog mange kategorier af vejledning og råd, som en revisor kan hjælpe med – herunder for eksempel når det gælder besparelser, forsikring, HR eller juridisk rådgivning.

Der er derfor mange værdier at hente ved at stable et samarbejde på benene med det rette revisionsfirma. 

Den gode revision giver muligheder og ro i maven

Som virksomhedsdrivende er der mange forskellige anliggender, der skal være styr på. Selvom meget kan klares selv, kan det i mange tilfælde betale sig at få et ekstra sæt professionelle øjne på diverse regnskaber og planer. Dette kan nemlig ikke blot give ro i maven til at vide, at alting er som det skal være inden for gældende lovgivning, men det kan også være medvirkende til at føre virksomheden videre fremad, for eksempel ved at give den de bedst mulige vilkår.

Det kan ofte være en fordel at finde en revisor, der geografisk er placeret i nogenlunde nærhed af den enkelte virksomhed, der søger sparring. Det er for eksempel muligt at finde en revisor i Glostrup, der lever op til en høj grad af faglig professionalisme og som er i stand til at sætte sig ind i den enkelte virksomheds behov. 

Der findes mange måder at benytte revision på

Revision er en stor og bred kategori, og det kommer derfor også næppe som nogen overraskelse, at der findes mange forskellige måder at benytte revision på. Imens nogle vælger at få udarbejdet en større handlingsplan i samarbejde med en revisor, vil andre blot have et ekstra sæt øjne på budgetter og regnskaber, så disse kan godkendes med ro i maven. 

Det er også muligt at finde den rette type revision til netop dig og din virksomhed – overvej for eksempel med fordel en abonnementsordning. 

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK