Forlæng levetiden på din MacBook  

partner nor ihero 10 04 2021En MacBook er en af de bedste - og dyreste - bærbare computer på markedet. Det betyder, at det ikke er bare er alle og enhver, der kan gå ud og købe en ny, hvis den nuværende går i stykker.

Derfor kan det være meget relevant, at du bliver en smule klogere på, hvorfor en reparation af din MacBook i mange tilfælde ville være et foretrukne valg. Hvis du eksempelvis befinder dig omkring Århus og har brug for en Mac reparation, er du kommet til det helt rigtige sted!

En MacBook kan holde i mange år

Hvis du sørger for at passe ordenligt på din MacBook, kan den faktisk holde i rigtig mange år. Det er en meget effektiv og funktionsstærk computer, der gør, at den sagtens kan klare de forskellige opgaver, som du stiller den. Så længe du sørger for at vedligeholde den, kan du forvente at have en rigtig god computer i rigtig mange år.

Nogle gange er uheldet bare ude. Det kan handle om mange ting. Der kan være, at du taber den, eller det kan være, at du spilder en kop kaffe ned i tasteturet. Der er bare nogle ting, som man ikke kan forberede sig på. I disse tilfælde er det smart, at du kan få repareret din MacBook i stedet for at købe en ny. En ny MacBook er som sagt ikke en billig investering, hvorfor en reparation i - stort ste alle tilfælde - er det bedste valg rent økonomisk. Men det er selvfølgelig op til dig selv at vurdere.

Et nyt batteri kan gøre underværker

Hvis du oplever, at din MacBook bliver sløvere og sløvere med tiden, kan en udskiftning af dit batteri helt sikkert være noget, som vil få din MacBook på andre tanker. Et nyt batteri kan tilføre din MacBook en helt ny dimension!

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK