Opnå bedre ergonomi på arbejdspladsen  

partner nord aag world 26 04 2021De fleste af os bruger mange af vores vågne timer på vores arbejde, og dette kan være hårdt både fysisk og psykisk. Uanset om du har et arbejder på lager, i industrien, i fødevareindustrien eller et helt tredje sted, foregår en stor del af din arbejdsdag nok stående.

Dette kan være slidende for fødderne, og hvis der ikke gøres noget for at forbedre ergonomien, hvor du står, kan det føre til rygproblemer, skader i benene eller lignende.

Gummimåtter kan forebygge arbejdsskader

Hvis du endnu ikke har hørt om gummimåtter, er det i høje tide, at du lærer dem at kende. Der er tale om en form for ergonomiske måtter, som kan bruges på tværs af alle industrier. 

Måtternes formål er at aflaste ben, ryg og kroppen i det hele taget. Derudover kan de funktionelle gummimåtter beskytte mod underlag, der er hårde, kolde eller glatte.

Disse måtter kan altså forbedre arbejdsforholdene og forebygge arbejdsskader. Medarbejderne vil opleve en større trivsel og undgå at få ondt i kroppen på grund af mange timers fysisk eller stående arbejde.

Mange forskellige former for måtter

Der findes flere forskellige gummimåtter til arbejdspladser. Det vil komme an på den givne arbejdsplads og industri, hvad der vil være den optimale form for måtte. 

Du kan blandt andet finde gummimåtter med huller, hvilket kan gøre det muligt for snavs og væsker at passere, så måttens overflade kan holdes ren. 

Derudover kan du finde måtter i flere forskellige størrelser, alt efter om du har behov for små eller store gummimåtter. Der er også flere forskellige gummimåtter til vådområder, samt måtter til en helt masse andre steder og formål. 

Hvis du gerne selv vil have et indblik i mulighederne for at få praktiske og ergonomiske måtter til din arbejdsplads, kan du undersøge de mange varianter med det samme og se, om der er noget for jer.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK