Hold hjemmet fri for diverse kryb

partner nord absolut skadedyr 05 05 2021De fleste sætter pris på et rent og pænt hjem, og der er ikke noget værre, end når en edderkop eller et stankelben aflægger et visit. Eller er der?

I virkeligheden er en enkelt edderkop i ny og næ ingen skade til. Til gengæld er der andre dyr, der er væsentligt mere invasive, og som man for alt i verden gerne vil undgå at have indenfor i hjemmet, men i nogle tilfælde er det stort set en umulig opgave.

Der findes lange lister over skadedyr. Se skadedyrsguide her. Dyrene kan være alt fra hvepse til sølvfisk eller hjorte. Det er altså dyr i alle størrelser og udformninger, og selv dyr, som man ikke tænker, ville være en trussel eller et skadedyr, kan altså indgå i den kategori. Nogle er enormt generede af blandt andet råvildt, der slæber flåter med sig, mens andre måske bøvler med bikuber på loftet.

Få professionel hjælp

Hvis du er plaget af skadedyr, har du brug for professionel hjælp til at slippe af med dem igen. Uanset hvor mange gange, man vifter et skadedyr udenfor, vil det med al sandsynlighed komme tilbage, og der er brug for lidt skrappere midler, før de forsvinder for alvor. En skadedyrsbekæmper kender til de enkelte arter af dyr og hvad, der hjælper mod dem hver især. På den måde kan du altså få sprøjtet med gift ved hvepsene, og hvis du skulle ske at have fået en rotte i kælderen, kan den uden tvivl fanges.

Skadedyr er en ærgerlig oplevelse, men der er heldigvis meget at gøre mod dem. Skadedyr kommer ikke bare fra den ene dag til den anden, så når du opdager dem, har de formentlig være ved dig i et stykke tid. Det er også derfor, det kan være så svært at slippe af med dem igen – men det kan lade sig gøre! 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK