Motion: Sådan får du det inkorporeret i en travl hverdag

partner na lydbogreolen 12 05 2021Du er sikkert allerede klar over det. Det er vigtigt, at man får motioneret og får pulsen op hver dag for at forebygge livsstilsrelaterede sygdomme og for at holde kroppen og kredsløbet i gang.

Er du en af dem, som ikke får bevæget dig hver dag, så kender du sikkert også til den dårlige samvittighed, som typisk opstår. Vil du gerne have motion inkorporeret i din hverdag, så får du her gode råd til, hvordan det kan gøres. 

Start med at motionere 3 gange om ugen
Når man skal starte op med en ny vane, er det vigtigt, at man ikke gaber over for stor en mundfuld til at starte med. Det vil være uoverskueligt for langt de fleste, hvilket betyder, at man hurtigt dropper forsøget igen. Eksempelvis kan du starte med at motionere 3 gange om ugen. Du kan eventuelt aftale med dig selv, at det skal gøres tirsdag, torsdag og søndag. På den måde ved du, at det er noget, der skal gøres på de dage, og på resten af ugens dage kan du gøre, som du hele tiden har gjort. Når du har en god vane oppe at køre, kan du nemmere begynde at motionere 4 dage om ugen.

Slå to fluer med ét smæk
Der er mange, der synes, at gå- og løbeture er kedelige, og derfor kommer man ikke afsted. Eventuelt kan du slå to fluer med ét smæk ved at tage lydbogreolen med på tur. På den måde kan du få læst en god bog, mens du motionerer, og du får derfor brugt tiden fornuftigt. Det er nemlig også langt fra alle, der har tiden og overskuddet til at få læst i en travl hverdag, og med en lydbog kan du lave andet, mens du lytter. Mange bruger også lydbøger, hvis de skal køre langt i bil.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK