Keder du dig? Få tiden til at gå med disse 3 ting  

partner na scootworld 19 05 2021Har du allerede vinget alle punkter på din to-do-liste, og ved du ikke, hvad du nu skal give dig til? Så er du landet det helt rette sted. Selvom det er sundt at kede sig en gang i mellem, så er det bare federe at have noget at give sig til.

Derfor kan du i denne artikel hente inspiration til 3 aktiviteter og ting, du kan lave, hvis du keder dig.

Køb et trickløbehjul og øv dig på fede tricks

Har du altid været fascineret af folk, der laver vilde tricks på løbehjul? Så kan du nu blive en af dem, der laver disse tricks. Hos Scootworld kan du nemlig finde det perfekte trick løbehjul. Hvis dine venner er lige så interesseret, kan I øve jer sammen og dyste om, hvem der kan lave de vildeste tricks. Det er desuden en sjov måde at få motion ind i hverdagen på.

Arrangér en spilleaften med vennerne

Kan du ikke finde på noget at lave derhjemme, så skriv til dine venner og hør’, om der er nogle af dem, der er interesserede i at holde en spilleaften. Det er et oplagt valg, hvis du gerne vil have noget ud af dagen og savner noget spænding. I kan eventuelt aftale, at I hver især medbringer et spil, som I skal spille i løbet af aftenen.

Lyt til en podcast, mens du ordner opvasken

Er du en af dem, der har udskudt opvasken, vasketøjet eller støvsugningen til det sidste? Så smid en podcast i ørerne, og så skal du bare se løjer! Det er en god løsning, hvis du mangler noget, der kan få tiden til at gå – og så kan du samtidig være produktiv imens. Der findes uendeligt mange podcasts i forskellige genre, så der er helt sikkert en podcast, der falder i din smag.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK