Sådan finder du de rette gummihandsker til arbejdet

partner noa aag world 27 07 2021Når du arbejder med opgaver, hvor det er vigtigt at beskytte huden for eventuelt skadelige stoffer, beskidte objekter og andet, er det vigtigt at have nogle gode handsker. 

Men som du formentlig ved, findes der et væld af forskellige gummihandsker på markedet, og det kan være en udfordring at finde ud af, hvilke der passer bedst til netop dig. 

Derfor er der i denne guide samlet en række af råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde gummihandsker. Der er mange formål til brug af engangshandsker såsom:

  • Rengøring
  • Arbejde med olie
  • Maling
  • Fødevarehåndtering
  • Og meget andet

Det er vigtigt at finde de nitril engangshandsker, der passer bedst til den opgave, du skal håndtere.

Find godkendte produkter og få bedst beskyttelse

Først og fremmest kan det være en fordel at undersøge, om engangshandskerne er godkendte. Eksempelvis kan du opleve, at engangshandsker er CE-mærket i forhold til en given kategori. Nogle typer af arbejdsopgaver kan kræve, at handskerne er CE-mærkede i en given kategori, og det er vigtigt, at den krævede godkendelse stemmer overens med godkendelsen på de handsker, du ender med at vælge. 

Pasform og mulighed for at udføre arbejdet med handskerne

Det er også vigtigt at finde handsker med en god pasform, så det stadig er muligt at løse det arbejde, der end skal løses. Er pasformen for dårlig, bliver du måske hæmmet i dit arbejde, og opgaverne bliver sværere at løse. Derfor er det vigtigt at finde den rette størrelse på handskerne. Samtidigt er det også vigtigt at have et øje for tykkelsen. Tykke handsker egner sig godt til opgaver, hvor der er mulighed for at få beskidte hænder, eller hvor der er behov for ekstra beskyttelse. Dernæst er det vigtigt at sikre sig, at handskerne giver anledning til godt greb, så du kan løse opgaverne optimalt.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK