Sådan bliver du klar til effektivt arbejde i skoven

partner noa savdoktoren 26 07 2021Uanset om du er skovfoged, har en lille skov i privaten eller lignende, må du vide, at det er vigtigt at have styr på sit outfit og sit udstyr for, at det er lettest og sjovest muligt at arbejde i skoven. 

Der findes dog mange forskellige muligheder, og det kan være en udfordring at finde rundt i, hvorfor du her får en guide til noget af det vigtigste, du skal have styr på for effektivt arbejde i skoven.

Find det rette tøj og beskyttelsesudstyr

Du skal have styr på dit udstyr og din beklædning, så du opnår de bedste forudsætninger for effektivt arbejde. Hvis du skal arbejde med motorsav, er det vigtigt at have de rette sikkerhedsbukser, så du er bedst muligt beskyttet. Her er det også en fordel med høreværn, beskyttelsesbriller, beskyttelseshjelm og godt fodtøj, da det beskytter dig og giver de bedst mulige forudsætninger for at arbejde effektivt. 

Samtidigt er det vigtigt at have tøj, der passer til vejrforholdene. Om vinteren er det vigtigt at du har gode arbejdsbukser og en god arbejdsjakke, som kan holde dig varm, uden at din hud bliver for indelukket, når du begynder at svede ved hårdt arbejde. Derudover er gode arbejdshandsker også med til at beskytte hænderne og hjælpe til at du kan få bedre fat i stammer, værktøj og lignende.

Passende værktøj er en nødvendighed

Det er naturligvis alfa og omega at have det rette værktøj. Det kan være i form af buskryddere, brændeholdere, motorsav, løvblæser, økse og lignende, som alt sammen er nødvendigt udstyr for godt arbejde i skoven. Her er det vigtigt at finde værktøj af høj kvalitet, så det kan holde til det hårde arbejde i skoven, mens det også vil være holdbart i længere tid. Det og meget andet kan du finde hos savdoktoren.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK