Sådan finder du dit nye værksted

nordhavn avis.dk www.autopartner.dk 08 10 2021Der er mange omkostninger forbundet med at have bil, især hvis man bor i Københavnsområdet.

Her skal man ikke bare betale for de almindelige omkostninger såsom forsikring, benzin, dæk, service osv. Her har man ofte også en stor udgift til parkering. Sammen med alle de omkostninger der er forbundet med bil i hovedstadsområdet og det velintegreret offentlige transportsystem med metro, S-tog og busser, vælger mange familier at skrotte bilen eller i hvert fald kun at have én. Er du en af de familier, som er tvunget til at have en bil måske på grund af arbejde eller børnene, så læs gerne med videre. 

De dyre værksteder

En stor omkostning ved at have bil er værkstedsregningerne, især hvis din bil har et par år på banen. Det er dermed optimalt at finde et autoværksted, hvor man er sikker på, at kvaliteten er i top, prisen er fair og afstanden til stedet er overkommelig. For lad os være ærlig, der er ikke nogen, som gider køre til Korsør for at få repareret bilen for at spare 500 kr. Så de tre parametre - tid, pris og kvalitet - hænger selvfølgelig sammen. Mange steder kan man dog være udsat for, at prisen på reparationen bliver noget dyrere end man havde regnet med, da autoværkstedet vælger at lave ”ekstra” på bilen.

Autopartner og tillid

Det kommer desværre frem en gang i mellem, at en ny kæde af autoværksteder er blevet taget i at snyde deres kunder i forhold til, hvor meget eller lidt der skal laves på bilen. Hvis du heller ikke er kyndig nok til selv at vide, hvad der skal laves på din bil eller ej, stoler man på autoværkstedets vurdering, og dermed er tillid også ekstremt vigtig. Hvis du ønsker at prøve et nyt autoværksted som tilbyder kvalitet, nært beliggende, fair pris og tillid, så prøv Autopartner.dk.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK