3 tips til dig, som vil nyde naturen i vinterhalvåret

nordhavn avis.dk teeshoppen.dk 25 10 2021Det er dejligt at komme ud og blive helt betaget af træernes skiftende farver i vinterhalvåret. Det kan du sikkert nikke genkendende til, hvis du ikke er typen, som lader lidt regn og blæst stå i vejen for en tur ud i det fri.

Vil du gerne læse mere om, hvordan du får mest ud af at tage ud i naturens rammer, er du kommet til det rigtige sted. Her får du 3 gode tips, inden du drager afsted.

Ifør dig varmt tøj på efter vejret

Det omskiftelige og til tider både kolde og regnfulde vejr kræver, at du er godt klædt på. Det være sig både varme trøjer og en god jakke, som du kan tage på og beskytte dig mod en kold blæst. Her finder du et udvalg af overgangsjakker

Varm dig med en strikket hue, et halstørklæde og nogle lune handsker, som kan være nogle essentielle accessories i vinterhalvåret.

Udvælg nogle flotte områder, du vil opleve

I det danske land er der mange smukke naturområder – helt sikkert også i nærheden af dig. Alt lige fra skov, hav og marker til klitter, bakker og dale, du kan blive opslugt af. Er du den impulsive type, kan du måske bare hoppe i vandreskoene og se, hvor du lander henne. Du kan også planlægge turen og udvælge nogle forskellige steder, du kunne tage hen. Også uden det kræver en lang tur på cyklen eller i bilen.

Del en naturoplevelse med dine nærmeste

Du kan tage en god ven, din bedre halvdel eller et familiemedlem med ud at opleve naturen. Måske kan det blive en hel udflugt med madkurven under armen. Der er grobund for en god snak undervejs, mens I deler udsigten sammen. Dermed kan I få et godt minde at se tilbage på. 

Tilbage er der blot at sige: God tur!

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK