Guide til topmadrasser: sådan vælger du den rette

nordhavn avis.dk www.bedrenaetter.dk 29 10 2021En seng er en af de ting, som er en nødvendighed for alle. Uden en seng kan du ikke få din nødvendige nattesøvn, og uden en god en af slagsen kan du ikke være sikker på at få den hvile, din krop skal bruge for at have energi nok til næste dag. 

Men når du skal købe seng, handler det ikke kun om at finde en god boxmadras eller springmadras i høj kvalitet. Det handler også om at finde den helt rette topmadras til sengen, da det er topmadrassen, som i sidste ende afgør, hvor godt du kommer til at sove. 

 

Men hvilken topmadras skal du vælge? Hos bedrenætter.dk kan læse mere og finde frem til en topmadras i høj kvalitet, som passer til ligt netop dig. 

 

Topmadrasser i memoryskum

Et populært valgt til topmadras er memoryskum. Du kender måske memoryskum som det bløde og behagelige materiale, som former sig efter din krop, når du ligger på det. Netop denne evne til at tilpasse sig til din krops linjer gør memoryskum til et godt valg til en topmadras, da du kan være sikker på, at hele din krop bliver understøttet optimalt. 

 

På en topmadras i memoryskum vil trykpunkter på hofte og skuldre synke godt ned i madrassen, når du ligger på siden, så også din ryg og dine ben får god støtte fra madrassen. 

 

Topmadrasser i latex

Latex topmadrasser er et andet populært valg til at putte på en seng. Her får du en madras, som er lidt hårdere end en madras i memoryskum, hvilket kan være et godt valg for dig, der ikke finder dig godt tilpas i det meget bløde memoryskum. 

 

Med latex får du desuden en topmadras, som har en rigtig god ventilation, og så er latex udvundet fra gummitræer, hvorfor du får en helt naturlig topmadras ved at vælge latex. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK